Klanten

Leef uw leven zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk. Ontdek wat Laurens voor u kan betekenen, óók als u nog thuis woont. Van lichte tot complexe zorg, van persoonsalarmering tot thuiszorg, Laurens is dé specialist in ouderenzorg. Maar wij bieden meer! Ga mee met ons UITbureau voor Ouderen of schrijf u in voor een van onze activiteiten in de locaties. Of bekijk ons actueel huuraanbod voor zelfstandige seniorenwoningen.

Lees het verhaal van mevrouw Hollander over verzorgd wonen bij Laurens

U mag het zeggen!
Wat wilt u graag? Die vraag zullen wij u zeker stellen. Want bij Laurens staan uw wensen en behoeften centraal. Wilt u alleen comfortabel wonen? Of ook deelnemen aan allerlei activiteiten? Heeft u behoefte aan hulp of zorg aan huis? Er zijn heel veel mogelijkheden. U kiest voor de zorg en dienstverlening die bij u past.

Wij leveren maatwerk, nu en in de toekomst
Het is onze taak om goed naar uw wensen te luisteren en maatwerk te leveren. Dat doen we op een persoonlijke manier en in uw eigen vertrouwde omgeving. Leeftijd, afkomst of geloofsovertuiging maken voor ons geen verschil. Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt. Nu en in de toekomst. De zorg en dienstverlening van Laurens groeit met u mee.

Ga direct naar:
Verzorgd wonen of tijdelijk verblijven bij Laurens
Thuiszorg en begeleiding
Ondersteunende diensten zoals persoonsalarmering
Ons actuele huuraanbod
Ons activiteitenprogramma